5 Μαρ 2017

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα Α΄ Κυριακή των Νηστειών και στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου τελέστηκε η θ. Λειτουργία του Μ. Βασιλείου προεστώτος του πρωτοσυγγέλου της Ι. Μητροπόλεως, επειδή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας απουσιάζει στην Αθήνα ως συνοδικός Ιεράρχης για να παραστεί στη θ. Λειτουργία και στις εκδηλώσεις στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Στο τέλος της θ. Λειτουργίας τελέσθηκε μνημόσυνο για τους αοιδίμους επισκόπους, πρεσβυτέρους και διακόνους, ευεργέτες της πόλεως και της Ι. Μητροπόλεως.
Στο καινούργιο ενοριακό μας κέντρο που λειτουργεί πλέον καθημερινά από την προηγούμενη εβδομάδα – είχαμε τη χαρά, παιδιά και κατηχητές να υποδεχθούμε τον Άγιο Πρωτοσύγγελο, που μας μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Σεβ. Ποιμενάρχου μας. Επειδή ακόμη οι ανάγκες μας είναι πολλές ζητήσαμε τη συνδρομή και τη βοήθεια της Ι. Μητροπόλεως με οποιονδήποτε τρόπο.
Για άλλη μια φορά ενημερώνουμε όλους ότι το ενοριακό κέντρο είναι ανοιχτό κάθε μέρα το απόγευμα 5-9μμ. Όποιο παιδί επιθυμεί μπορεί να έρχεται να διαβάζει να απασχολείται, να περνάει την ώρα του. Παράλληλα θα γίνονται εδώ τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου, της αγιογραφίας, των κατηχητικών.
Το νεοανακαινισμένο ενοριακό κέντρο ανήκει σε όλα τα παιδιά