ΕκδηλώσειςΕυχαριστήριο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ»

και του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης


Το Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό ολοκληρώθηκε . Οι γονείς του Συλλόγου και τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” (που λειτουργεί στον Άργιλο Κοζάνης από το Σεπτέμβρη του 2016) αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του και την επιτυχία του.

Τις εθελόντριες, κυρίες Νικολέτα Ιωαννίδου, Χρυσούλα Δημητράκη, Μαίρη Λίτσιου, Νίτσα Δραγώγια, Γιάννα Τσιολάκη, Μαρία Γιούλογλου, Κρύστα Μέλλιου, Ευαγγελία Κουτρώτσιου, Δώρα Ζαχαράκη, και το «ΜΕΛΙΣΣΟΜΟΥΡΜΟΥΡΟ» που με μεράκι ,διάθεση και φαντασία κατασκεύασαν λαμπάδες, καλαθάκια, πλεκτά, σαπουνάκια, προσέφεραν γλυκά και έβαψαν πασχαλινά αυγά με περίτεχνο τρόπο καθώς και τον εθελοντή κο Νίκο Παρδαλό.

τις κυρίες Χριστίνα Τζίμου, Ελένη Στυλιανοπούλου Κλαούντια Μπούλλου, Κατερίνα Τσιανάκα Βάια Νταλαμήτσιου ,Μαυρίδου Μ. και Αθανασία Τσούρδου που μας διέθεσαν χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα από τις ίδιες,

Τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κοζάνης για τα πολύ όμορφα στεφάνια που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές και τα προσέφεραν στο Σύλλογο μας

Τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης για τις όμορφες λαμπάδες που κατασκεύασαν οι ίδιοι οι μαθητές και προσέφεραν στο Σύλλογο μας

Τα Παιδιά του Κατηχητικού του Αγίου Νικολάου που υιοθέτησαν το Bazaar του Συλλόγου μας την Κυριακή των Βαΐων.

Τον υποστράτηγο κο Προκόπη Κατρατζέτζο και τον ταξίαρχο κο Νικόλαο Κατσίκα για την παραχώρηση του φουαγιέ της αίθουσας ΦΙΛΙΠΠΟΣ καθώς και για την φιλοξενία τους.

Τους χορηγούς επικοινωνίας kozani.tv, kozan.gr, kozanimedia.gr,proinoslogos.gr ,τις εφημερίδες «Χρόνος» , «Πρωινός λόγος» και «Θάρρος»

Τη διαφημιστική εταιρεία ΟΜΙΚΡΟΝ και ιδιαίτερα τον κο Παναγιώτη Τσιαρτσιανίδη και

Όλους εσάς που επισκεφθήκατε το πασχαλινό bazaar και μας ενισχύσατε οικονομικά.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι με τον εθελοντισμό σας , μας δώσατε τη δυνατότητα να διαθέσουμε πληθώρα λαμπάδων και κατασκευών , που μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να κατασκευάσουμε και το σημαντικότερο συμβάλλατε σημαντικά στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας . Τα ποσό που συγκεντρώσαμε θα το χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ” .

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε «ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ»

ΤΟ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


 
Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του κατηχητικούΗ επανάσταση των Καλάντων
Τα παιδιά του κατηχητικού του Αγ. Νικολάου Κοζάνης συμπράττουν με τα παιδιά του 4ου Λυκείου Κοζάνης και γίνονται ¨αντάρτες¨ της πόλης σήμερα. Κάνουν την επανάστασή τους, διαδηλώνουν και σας προσκαλούν με τις φωνές τους να αναζητήσετε το Θεό της ΑΓΑΠΗΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ. Αν θέλετε να Τον συναντήσετε μην ψάξετε στα εορταστικά shows των τηλεοπτικών καναλιών ούτε στα γυαλιστερά περιοδικά. Σας περιμένει στους στενούς δρόμους γύρω από την Ομόνοια, στους καταυλισμούς των προσφύγων, στα ορφανοτροφεία, στις σελίδες του Παπαδιαμάντη, του Κόντογλου, του Ντοστογιέφσκι, στη Λειτουργία το πρωί των Χριστουγέννων.
Η μέρα της χαράς της Ελπίδας και της χαμένης μας ανθρωπιάς πλησιάζει
«Χριστὸς Γεννᾶται Δοξάσατε»